יורם מוקדי מראיין את ד"ר מאיר ג'בדנפר מבית הספר לאודר לממשל, דיפלומטיה ואסטרטגיה באונ' רייכמן- על הנושא האיראני; נדבר גם עם מוטי שרף- מייסד המיזם BrandIL, על הדירוג השנתי העולמי של מותגי המדינות לשנת 2024; חוסאם אבו בכר- מנכ"ל ארגון אלפנאר, על המדד התעסוקתי לשנת 2024 בחברה העברית בשוק העבודה; אליאב בטיטו- ראש מטה ההסברה האזרחי, על סקר AJC על רמת האנטישמיות בארה"ב; נדבר עם ענת שרף- אמא של מאי נעים ז"ל, על המיזם לזכרה "השפריריות של מאי"; יצחק אלדן- נשיא מועדון השגרירים, ראש בית הספר הישראלי לשגרירים צעירים, על ספרו החדש "דיפלומט ללא הפסקה"; ועם ירון ניסקי- מיוצרי הדוקו "אויבים", על העונה הרביעית והחדשה לסדרה.
Podcast (hotmim-week-100fm): Play in new window | Download
קשר פתוח הוא פודקאסט על אנשים שחיים את עולם תקשורת הרדיו. בפרק הזה טומי קוויט מארח את עומר שריג מתכנת מתל אביב, לשיחה על הדרך שלו לתחביב, המאבק להקים תחנה עם אנטנה על הגג בעיר הגדולה, ועל השילוב המודרני בין רדיו לתוכנה דרך Holy Cluster – מיזם שמציג נתוני תחנות נדירות בצורה נוחה ומושכת לקהילה בינלאומית פרי פיתחו.
הפודקאסט מיועד לכל מי שסקרן להבין איך רדיו באמת עובד, גם בלי רקע טכני, ולכל מי שאוהב אנשים, סיפורים, וטכנולוגיה שעובדת גם כשאין קליטה בטלפון.
מפיק: בני לחובר 4X5LB מנחה: טומי קוויט 4X5TQ טכנאי שידור: יורי שיבנוב תחקירן: אופיר פרי. הוקלט באולפני רדיוס 100FM
נציב כיבוי והצלה לשעבר, תת אלוף במילואים, דדי שמחי מסביר האם יש סיכוי שיצטרף לליכוד , מדוע כדאי שישראל תתקוף באיראן גם בלי ארה"ב ואיזו ועדת חקירה צריך להקים בעקבות טבח השבעה באוקטובר
חבר הכנסת דן אילוז מהליכוד מספר האם לא יתמוך בחוק הגיוס במתכונתו הנוכחית , מה קובע החוק שלו לגבי מועמדים תומכי טרור שרצים למועצות מקומיות בישראל ומתי לדעתו צריך להקים ועדת חקירה לטבח השבעה באוקטובר