רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

איך אוריינות דיגיטלית מצמצמת פערים בחברה והאם כל אחד יכול?

27.07.21

דפנה גבר ליפשיץ, מנכ"לית עמותת "תפוח", הפועלת לצמצום פערים חברתיים בישראל מסבירה איך ההכשרה שהעמותה נותנת מאפשרת ליותר ממיליון צעירים ומבוגרים לממש את זכויותיהם ולהגשים את הפוטנציאל שבהם. בשיחה עם ד"ר אסתר לוצאטו, מספרת גבר ליפשיץ כיצד הצליחו לממן ולחלק אלפי מחשבים בפריפריה ומדוע יש דרישה כל כך גבוהה למתכנתים בשוק התעסוקה?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

23.01.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר נחמן שי, דיקן ההיברו יוניון קולג' בירושלים, לשעבר שר התפוצות ודובר צה"ל; אירית טויטו, מנכ"לית מטח; נדבר גם עם ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה; קובי פרחי, סולן להקת אורפנד לנד, מחבר הספר "לילה טוב ארץ יתומה"; אילה דקל סופרת ומחברת הספר "לוחמות"; עו"ד יובל יועז, יו"ר היחידה הכלכלית; ד"ר תמי קנר, ראש תחום משפט וביטחון לאומי במכון למחקרי ביטחון לאומי INSS.

18.01.26

עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?

18.01.26

עורך הדין איציק בונצל , אביו של עמית בונצל שנפל בקרב בעזה בראיון אישי ומרגש על ההתמודדות עם השכול , על "פורום גבורה" ועל האפשרויות להיכנס לפוליטיקה

 / 
מנגן עכשיו

HAPPY HOUR

[insta-gallery id="0"]