מהי החשיבות בייצוג מלא של בעלי האינטרסים השונים בבניין, כמו בעלי דירות גג, דירות גן, דירות מורחבות ודירות רגילות? כיצד לבחור נציגות שמייצרת אמון וכימיה בינה לבין עצמה וגם לבין הדיירים שהיא מובילה? עד כמה הנציגות יכולה להוביל תהליך ארוך ומורכב, שמרבית הדיירים לא פגשו? בפרק הזה של "נדל"ן על הזמן" – פודקאסט על התחדשות עירונית בהגשת עו"ד ארנון יהב, שותף מנהל במשרד יהב ושות', מתארח אסף סימון, מנכ"ל אפריקה התחדשות עירונית מבית אפריקה ישראל מגורים, והם משוחחים על האתגר שבמורכבות קבלת ההחלטות באי ודאות, על הליווי הבנקאי, ועל היכולת של יזמים להפחית סיכונים ולהוציא פרוייקטים לפועל.
Podcast (nadlan-100fm): Play in new window | Download
יורם מוקדי מראיין את מיה וורוביוב- מנכ"לית ארגון TalkIsrael, על הטיקטוק וההסברה המסורתית; צבי האוזר- לשעבר מזכיר הממשלה ויו"ר ועדת חוץ וביטחון של הכנסת, על הטור שפורסם לאחרונה בנושא העלייה לישראל; נדבר גם עם ד"ר מלי דנינו- מנכ"לית אגודת ניצן ומפתחת תכנית בי פרנדלי, על חרמות, נידוי חברתי ושיימינג בבתי הספר וברשתות החברתיות; המוסיקאית והיוצרת- רבקה זוהר, על סיבוב ההופעות והאלבום החדש; דורי בן עמי- מועמד לקונגרס מקליפורניה, על ההתמודדות לתפקיד הנחשק; מנכ"ל MindCET מבית מטח- אבי ורשבסקי, על הבינה המלאכותית; היועצת הזוגית- ד"ר אורית ארבל, על הפיתרון למשברי זוגיות
יורם מוקדי מראיין את ד"ר חיים קורן- שגריר ישראל במצרים בין השנים 2014-2016, על תפקיד מצרים בשיקום עזה, האינטרס שלה למניעה מוחלטת של מעבר נשק; ד"ר מאיר ג'בדנפר-בית ספר "לאודר" לממשל, דיפלומטיה ואסטרטגיה, אונ' רייכמן, על השפל החדש של הריאל מול הדולר; דורון מילברג, יו"ר איגוד מנכ"לי הרשויות המקומיות ומנכ"ל עיריית ראשון לציון, על העלות של שגרת החירום ברשויות המקומיות; המוסיקי והיוצר- אלון אולארצ'יק, על מוסיקה, גיל 75 ואשר פדי ז"ל ; דרור גלוברמן, מרצה על ביה"ס שייסד- JumpStart AI ; עידן ניידיץ- על עולם הסטנדאפ גם במהלך מלחמה; רשף לוי- קומיקאי ותסריטאי, על העונה החדשה לשעשעון שהוא מנחה- "הזירה" שעלתה השבוע.
יורם מוקדי מראיין את ד"ר מיכאל מילשטיין, על המזרח התיכון החדש, מעורבות מדינות ערב ותורכיה; נדבר גם עם רינה מצליח, עיתונאית וחברת מועצה בעמותת 121, על מצב הקשישים במדינה; עמרי אסנהיים, על סדרת הדוקו "מה קרה לצה"ל?"; שמרית אור, פזמונאית ואשת ציבור, כלת פרס אקו"ם ופרס כינור דוד, על יום הולדתה ה-80; אמיר פלד, יזם, מנהל מוצר, מהנדס וחוקר ומפתח פילוסופיית ההצלחה הסדרתית, על ספרו; נירית בן קיש, סמנכ"לית השיווק בבנק ONE ZERO, על המסלול החדש והייחודי; אפרת ליבי, יוצרת הסרט "מצפה לו"- סיפורן של אלמנות המלחמה