איך עושים צוואה? כאשר מחלקים נכסים בצוואה ישנם שיקולים כלכליים, מיסויים ואישיים. מה קורה כאשר המוריש נותן לשני הילדים נכסים עם אותו שווי כיום ועם שווי עתידי אחר?
האם לתת לכל ילד חלק יחסי בנכסים? למה במקרה כזה הילדים עלולים לשלם הרבה יותר מיסים ולהיכנס להרבה יותר סכסוכים? בפרק השני בסדרת הפודקאסטים של עו"ד זיו בייטל וגלעד המאירי תוכלו להבין טובה יותר את הליכי הירושה ואת ניתוח הנכסים והכספים כדי לחסוך יותר כסף ומריבות בתוך המשפחה.
Podcast (bytel-hameiri-100fm): Play in new window | Download
עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?
עורך הדין איציק בונצל , אביו של עמית בונצל שנפל בקרב בעזה בראיון אישי ומרגש על ההתמודדות עם השכול , על "פורום גבורה" ועל האפשרויות להיכנס לפוליטיקה
יושב ראש מפלגת נועם, חבר הכנסת אבי מעוז מסביר מה הוא חושב על התנהלותו של ראש הממשלה נתניהו במלחמה מאז אסון השבעה באוקטובר , איך צריך להיראות חוק הגיוס ומה דעתו על פסיקת בג"ץ לגבי מורים תומכי טרור ?