רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

דוד בן בסט מראיין את חבר הכנסת משה פסל|01.03.2024

04.03.24

חבר הכנסת משה פסל מהליכוד מספר על הצעות החוק שלו שנועדו לתגמל ולהוקיר את אנשי המילואים , מסביר מה דעתו על הלחץ שמפעיל ביידן על ישראל כדי להגיע להפסקת אש ואומר האם  השר גדעון סער צריך לחזור בחזרה למפלגת הליכוד

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

08.01.26

דב גביש הוא אחד השמות הבולטים בעולם חובבות הרדיו בישראל. בפרק הזה נדבר על רישיון החובבים שקיבל בסוף שנות השישים על המשלחות וההפעלות המרוחקות שהפכו אותו לשם מוכר בכל העולם. נשמע סיפורים מנפאל, ומפגשים עם מלאכים וממקומות נוספים, ננסה להבין מה מושך אותו שוב ושוב לקצוות המפה עם אנטנות וכבלים, ונשאל אותו מה מחזיק אותו מחובר לתחביב כבר כל כך הרבה שנים, ומה הוא מאחל לדור הבא של החובבים בארץ.

02.01.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר חיים קורן, אונ' רייכמן, שגריר ישראל הראשון לדרום סודאן, שגריר למצרים בין השנים 2014-2016; ניר חפץ, העורך הראשי לשעבר של רשת המקומונים ידיעות תקשורת, המוסף 7 ימים בידיעות אחרונות ומעריב; נדבר גם עם שון קנן, שחקן היפים והאמיצים; ד"ר אביב זאבי, סמנכ"ל תשתיות חדשנות ברשות החדשנות; דודוש קלמס ושקד נוריאל, עמותת 100 דגים; קובי פרג' מיוצרי הסרט יוסף שילוח- בעל החלומות.

26.12.25

יורם מוקדי מראיין את אוריאל בבצ'יק,מנהל אגף בכיר הנדסה וביצוע בחטיבת אנרגיה מקיימת- משרד האנרגיה והתשתיות; ד"ר הראל מנשרי, ראש תחום הסייבר ומרצה בכיר בHIT מכון טכנולוגי חולון, ממקימי מערך הסייבר בשב"כ בעבר. מרצה בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב; נדבר גם עם בועז העצני, חבר מועצת קריית ארבע, אחראי סיורים במועצה אזורים שומרון; מירי אלוני, מוסיקאית ויוצרת; כרם נבו, סמנכ"לית צמיחה ברשות החדשנות; אבי שניר, יזם חברתי ומנכ"ל elevation academy; ששון גבאי, שחקן קולנוע, טלוויזיה ותיאטרון.

 / 
מנגן עכשיו

VOICE OF PEACEעם מייק ברנדˎ טים שפרד וגיל קציר

[insta-gallery id="0"]