רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

דיירים שימו לב: זו הדרך הנכונה לבחור עורך דין

20.06.23

פרק זה עוסק בהחלטה על מינוי עו"ד שייצג את קבוצת הדיירים בפרויקט. איך בוחרים עו"ד? האם אנחנו יכולים לחזות איך יהיה התפקוד שלו? ומהן ההטיות האנושיות שצריך לקחת בחשבון? בפרק הרביעי בעונה השנייה של "נדל"ן על הזמן", עו"ד ארנון יהב, שותף מנהל במשרד יהב ושות', שמתמחה בנדל"ן והתחדשות עירונית, מסביר מתי לבדוק את הפרמטרים החשובים לדיירים מול עורך הדין? מהו "רעש" בקבלת החלטות? ומהו "רעש של הנסיבות"? כיצד מוודאים שאין לעו"ד ניגוד עניינים מול היזם? ומהי המעטפת שהעו"ד אמור לתת במסגרת השירות לדיירים?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

30.01.26

יורם מוקדי מראיין את לאה שץ סופר, יו"ר עמותת דיירי הדיור המוגן; מאשה דשקוב, מייסדת עמותת "יש עם מה"; נדבר גם עם מיכל ליפמן, מנכ"לית זיכרון בסלון; יהודה בר אור יו"ר איגור המוניות הארצי; צביקה בר נתן, מחבר הספר "גיבורי משפט בעל כורחם" הוצאת עם עובד; ד"ר ענת שץ, יו"ר עמותת עתיד למניעת מוות פתאומי בתינוקות, יו"ר הועדה לקידום בריאות בארגון הבינלאומי למניעת מוות פתאומי בתינוקות שרות נשימה שינה ילדים בשערי צדק, מומחית אף אוזן גרון במרכז הרפואי שערי צדק; אייל שמואלי, מיזמי תערוכת התיירות הבינלאומית 2026 IMTM

23.01.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר נחמן שי, דיקן ההיברו יוניון קולג' בירושלים, לשעבר שר התפוצות ודובר צה"ל; אירית טויטו, מנכ"לית מטח; נדבר גם עם ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה; קובי פרחי, סולן להקת אורפנד לנד, מחבר הספר "לילה טוב ארץ יתומה"; אילה דקל סופרת ומחברת הספר "לוחמות"; עו"ד יובל יועז, יו"ר היחידה הכלכלית; ד"ר תמי קנר, ראש תחום משפט וביטחון לאומי במכון למחקרי ביטחון לאומי INSS.

18.01.26

עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?

 / 
מנגן עכשיו

עברי לפני שבת

[insta-gallery id="0"]