"קווים מקבילים" – סדרת פודקאסטים חדשה על אדריכלות ועיצוב פנים בהובלת לירן בן איבגי, בעלת משרד אדריכלות ועיצוב פנים. בכל פרק מתארחת דמות מובילה בתחום, ויחד הן מדברות על תכנון ועיצוב, טרנדים וחידושים, וכיצד מכניסים את הלב לתוך היצירה. בפרק הראשון, לירן בן איבגי מארחת את עדי חליפה מ"עדי וארז נגרים" – נגריית בוטיק שמתמחה בייצור מטבחים ופריטי נגרות ייחודיים העשויים מחומרים טבעיים. החברה רואה במלאכתה עבודת אומנות המתחילה משלב תכנון הרהיט, התאמתו לחלל בבית ועד השלב החשוב ביותר – ביצוע הרהיט עצמו בעבודת יד. עדי חלפון מספר למה דווקא התמקד בסגנון האירופאי, מהי חווית המשתמש עבורו ואיזה מיתוס כדאי לנפץ לגבי גודל המטבח?
Podcast (parallel-lines-100fm): Play in new window | Download
יורם מוקדי מראיין את ארן ורשבסקי, מגיש פודקאסט המאה ה20 וערוץ חופרים לעומק ביוטיוב המדבר על אקטואליה גיאופוליטית; אלון אמיר, סופר, מומחה בתחום האירוויזיון. לשעבר דובר משלחות ישראל, מרצה על פוליטיקה באירוויזיון; נדבר גם עם נחמה גולדוסר, יו"ר ועדת הבריאות של לשכת סוכני הביטוח; עודד עינת, מנכ"ל ומייסד משותף של חברת SafeFields טכנולוגיות; תא"ל במיל' ראם עמינח, חבר בורד INSS ולשעבר חבר פורום מטכ"ל; עוזי פוקס, מוסיקאי ויוצר; סיגל ראש, במאית הסרט "רובינא: היה רע לתפארת"
יורם מוקדי מראיין את ד"ר ורה מיכלין-שפיר, מנהלת אקדמית של מכון סימפודיום לתקשורת אסטרטגית בלונדון, חוקרת אורחת בכירה ב-INSS וחברת פורום דבורה, על מצבה של רוסיה; אברהם נובוגרוצקי (נובו)\ נשיא התאחדות התעשיינים, על אתגרי השקל, דולר והובלה ימית ואווירית; נדבר גם עם ד"ר רות דגן, שותפה וראש מחלקת איכות סביבה ושינוי אקלים במשרד הרצוג פוקס נאמן וראש תחום אקלים במרכז אריסון באונ' רייכמן, על הרגולוציה של מיקרופלסטיקה; קובי אשרת עם פרויקט מוסיקלי חדש ועל האירוויזיון; תא"ל (במיל') אופיר לויוס, מחבר הספר "עיוני, השתדלתי. מארג זיכרונות, מפגש וקרב" על ספרו החדש; מרסל אסולין, מנכ"לית ויצו העולמית על שילוב נשים במשרות ניהול, לרבות שירות ציבורי; פרופ' סמי חמדאן, ראש מגמת פסיכולוגיה חינוכית לתואר שני בבית הספר למדעי ההתנהגות, האקדמית ת"א-יפו, בנתוני מחקר חדש הקובעים שיותר משליש מהסטודנטים בישראל מדווחים על מחשבות אובדניות מאז פרוץ המלחמה.