רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

ההזדמנות הגדולה של מיזמים ישראליים לפרוץ קדימה

27.04.22

רז בכר, מהנדס מערכות מידע בהכשרתו, מוביל את האסטרטגיה של מייקרוספט מול  הסטארט-אפים בישראל. בכר מספר  לד"ר אסתר לוצאטו על התוכניות הייעודיות לקידום מיזמים, ועל האקסלרטור החברתי של מיקרוסופט, AI for Good, המתמקד בתחומי קיימות, נגישות, זכויות אדם, מורשת ובריאות. בפרק הזה, תוכלו להכיר גם את המיזם שמסייע להורים של ילדים עם מוגבלויות וגם את המיזם שמספק פתרונות לניווט בתוך מבנים, לאנשים עיוורים.

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

18.01.26

עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?

18.01.26

עורך הדין איציק בונצל , אביו של עמית בונצל שנפל בקרב בעזה בראיון אישי ומרגש על ההתמודדות עם השכול , על "פורום גבורה" ועל האפשרויות להיכנס לפוליטיקה

18.01.26

יושב ראש מפלגת נועם, חבר הכנסת אבי מעוז מסביר מה הוא חושב על התנהלותו של ראש הממשלה נתניהו במלחמה מאז אסון השבעה באוקטובר , איך צריך להיראות חוק הגיוס ומה דעתו על פסיקת בג"ץ לגבי מורים תומכי טרור ?

 / 
מנגן עכשיו

[insta-gallery id="0"]