רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

החזון של רשות החדשנות: מ"סטארט-אפ ניישן" לשלב ה"סמארט-אפ ניישן" 

05.04.22

איך החברה הישראלית יכולה ליהנות יותר מפירות ההייטק? ד"ר עמי אפלבום, יו"ר רשות החדשנות, מדען, יזם, מנהל עסקי, תפעולי וטכנולוגי בכיר בחברות היי טק, מספר על הצורך להטמעת הטכנולוגיות החדשניות בכל ענפי המשק ובכל תחומי החיים. ד"ר עמי אפלבום מסביר בשיחה עם ד"ר אסתר לוצאטו איך לפתח אקוסיסטם של ההייטק בפריפריה בזיקה לעוגנים אזוריים. ישראל ידועה בתור אומת הסטארט-אפ, ורשות החדשנות פועלת להפוך את ישראל ל"סמארט-אפ ניישן", כדי לאפשר לסטארט-אפים להתפתח לחברות שלמות וגדולות, ולהרחיב את מעגל העוסקים בהייטק לפריפריה החברתית.

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

12.12.25

יורם מוקדי מראיין את ד"ר מיכל יערי, מומחית למדינות המפרץ הערביות, האונ' הפתוחה ואונ' בן גוריון, על ההפיכה בסוריה; עו"ד יגאל לוי, לשעבר בכיר בשירות הציבורי, על חסימת נתיבים לצורך עבודות; נדבר גם עם אלחנדרו שכטמן, מנהל פורטפוליו גלובלי, חברת "הזרע", על פיתוחים חקלאיים חדשים במינימום השקיה; שרון מולדאבי, שותף-מייסד ומנכ"ל ג'וזימוזיקה,, על המלצות פלייליסטים; עו"ד עמוס כהן, בעלים ושותף במשרד "מרקמן-טומשין" , מנחה התכנית "כבוד העו"ד" ברדיוס 100FM, על הזכויות שמגיעות לנו ואנו לא מודעים להן; נדב רביד, מנהל גלגל"צ לשעבר , מרצה, DJ, יועץ ומלווה אמנים, על סדרת ההרצאות החדשה שלו "ד"ר מוסיקה".

07.12.25

מרכז הקואליציה בוועדת הכספים, חבר הכנסת אלי דלל מסביר מה דעתו על חוק הגיוס , האם נשיא המדינה יצחק הרצוג צריך לתת חנינה לראש הממשלה נתניהו ומה קובעת הצעת החוק שלו להוספת זכאות לכיסאות גלגלים ממונעים

07.12.25

הקונסול הכללי של ישראל בניו יורק, השגריר אופיר אקוניס , מספר מה דעתו על ראש העיר הנבחר של ניו יורק, זוהראן ממדאני, מה הוא חושב על בקשת החנינה של ראש הממשלה נתניהו, והאם איראן עדיין מאיימת על ביטחונה של ישראל

 / 
מנגן עכשיו

אהבה פלוסעם ג'ני בלום

[insta-gallery id="0"]