רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

הנשאות גן BRCA – לחיות את החיים עם "פצצה מתקתקת" והחלטה על הסרה מניעתית של החזה ושחזור שד

24.08.22

בפרק זה אנחנו נחשפים לאפרת, מטופלת שעברה בגיל 33 הליך הסרה מניעתית של החזה ושחזור שד בעקבות גילוי BRCA2, גן שיוצר סיכון לסרטן והתגלה בגופה כחיובי. אפרת משתפת את ד"ר אודי ארד על הדרך שבה גילתה את המחלה, ועל המחשבה לביצוע ההליך הכירורגי, שהתבשלה אצלה במשך 5 שנים. בנוסף, היא מספרת על הניתוח עצמו, הליך שחזור השד, והליך ההחלמה.

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

29.05.26

יורם מוקדי מראיין את פרופ' ניר קידר, נשיא המכללה האקדמית ספיר; ד"ר רועי פלד מומחה לחופש המידע, חופש העיתונות וחופש הביטוי, מהפקולטה למשפטים במכללה למינהל (לשעבר מנהל התנועה לחופש המידע); נדבר גם עם נדב דואני, מנכ"ל ארגון ScienceAbroad; גל זייד, מהיוצרים של "המתמחה"; יאיר מירון מחבר הספר "מתיר אסורים"; דפנה דקל, מוסיקאית; רביד מזור, מנכ"ל עמותת "מלח הארץ" וראש המכינה

15.05.26

יורם מוקדי מראיין את ארן ורשבסקי, מגיש פודקאסט המאה ה20 וערוץ חופרים לעומק ביוטיוב המדבר על אקטואליה גיאופוליטית; אלון אמיר, סופר, מומחה בתחום האירוויזיון. לשעבר דובר משלחות ישראל, מרצה על פוליטיקה באירוויזיון; נדבר גם עם נחמה גולדוסר, יו"ר ועדת הבריאות של לשכת סוכני הביטוח; עודד עינת, מנכ"ל ומייסד משותף של חברת SafeFields טכנולוגיות; תא"ל במיל' ראם עמינח, חבר בורד INSS ולשעבר חבר פורום מטכ"ל; עוזי פוקס, מוסיקאי ויוצר; סיגל ראש, במאית הסרט "רובינא: היה רע לתפארת"

 / 
מנגן עכשיו

[insta-gallery id="0"]