24.08.22
בפרק זה אנחנו נחשפים לאפרת, מטופלת שעברה בגיל 33 הליך הסרה מניעתית של החזה ושחזור שד בעקבות גילוי BRCA2, גן שיוצר סיכון לסרטן והתגלה בגופה כחיובי. אפרת משתפת את ד"ר אודי ארד על הדרך שבה גילתה את המחלה, ועל המחשבה לביצוע ההליך הכירורגי, שהתבשלה אצלה במשך 5 שנים. בנוסף, היא מספרת על הניתוח עצמו, הליך שחזור השד, והליך ההחלמה.
Podcast (no-filters-100fm): Play in new window | Download
יורם מוקדי מראיין את ד"ר נחמן שי, דיקן ההיברו יוניון קולג' בירושלים, לשעבר שר התפוצות ודובר צה"ל; אירית טויטו, מנכ"לית מטח; נדבר גם עם ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה; קובי פרחי, סולן להקת אורפנד לנד, מחבר הספר "לילה טוב ארץ יתומה"; אילה דקל סופרת ומחברת הספר "לוחמות"; עו"ד יובל יועז, יו"ר היחידה הכלכלית; ד"ר תמי קנר, ראש תחום משפט וביטחון לאומי במכון למחקרי ביטחון לאומי INSS.
עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?
עורך הדין איציק בונצל , אביו של עמית בונצל שנפל בקרב בעזה בראיון אישי ומרגש על ההתמודדות עם השכול , על "פורום גבורה" ועל האפשרויות להיכנס לפוליטיקה