רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

הסכמים בתוך המשפחה

29.06.22

מהי החשיבות שלהם ומתי מכינים אותם? בפרק זה דנים עו"ד זיו בייטל ושמאי המקרקעין, גלעד המאירי, בשאלות העולות לגבי חתימה על הסכמי ממון והסכמי גירושין. מה זה "חוק יחסי ממון" ומהי המשמעות של "הטמעה לנכס"? איך קובעים מה רושמים בהסכם גירושין לגבי ענייני משמורת ומזונות, וחלוקת הנכסים?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

19.12.25

יורם מוקדי מראיין את ד"ר ענת הוכברג מרום, מומחית לגיאופוליטיקה, משברים בינ"ל וטרור עולמי, על פיגוע הטרור באוסטרליה ועליית האנטישמיות; פרופ' יורי פינס, ההיסטוריון של סין באונ' העברית, על יום החזרת הונג קונג לסין והעברת מקאו לריבונות סין; נדבר גם עם מנכ"ל הלל, יאיר רגב-הס, על היוצאים והיוצאות מהחברה החרדית; גלעד כהנא, מוזיקאי, סופר, אומן, סולן "הג'ירפות", על ספרו החדש "טוב שאבא קיבל סרטן"; סמנכ"ל חטיבת הדיגיטל באלעד מערכות, עוזרי יערי, על המעבר של הבנקים להצפנה קוונטית; ד"ר ליאת יקיר, ביולוגית, מרצה וחוקרת את הביולוגיה של הרגשות, על החשיבות של אמפתיה במקומות עבודה; יו"ר חברת קליל ומועמד לנשיאות התאחדות התעשינים, צורי דבוש, על התעשייה בצפון הארץ

15.12.25

פרק מיוחד עם ארבע חובבים צעירים: שי מנשרוב, איה מנור, זוהר פרידמן ורונה אלדור – חבורה צעירה מעירוני ד׳ שמגלה את עולם חובבות הרדיו והטכנולוגיה מתוך בית ספר עירוני ד בתל אביב כמעט במקרה. נדבר על איך בכלל מגיעים ב־2025 לרעיון של רדיו חובבים כשיש וי־פיי בכל פינה, איך זה לחבר בין בגרויות, מורים ותחנת חובבות הרדיו מהמתקדמות בישראל. נשאל אותם מה כן עובד טוב היום, ולמה התחנה משמשת כנקודת עלייה לרגל לתלמידים המחוננים באזור, קהילה צעירה, חיה ובועטת הם היו ששמחה ללמד ולקבל תלמידים חדשים.

15.12.25

צורי ריינשטיין בשיחה קלילה על חובבות רדיו מהזווית הכי אישית שיש: מה הביא אותו להתחיל לעסוק בתחביב הזה, למה הוא ממכר, ואיך תחביב הפך בשבילו לקריירה ענפה. מה באמת צריך כדי להתחיל, ואיך לרדיו תמיד היה מקום להשתלב בכל היבט בחייו. פרק קליל, זורם, שמדבר בגובה העיניים גם לחובבים ותיקים וגם למי שרק רוצה לשמוע טיפים למבחנים מהבוחן הרשמי של משרד התקשורת.

 / 
מנגן עכשיו

[insta-gallery id="0"]