רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

חותמים שבוע ברדיוס 100FM, תוכנית 243, 23 באוגוסט 2024

23.08.24

יורם מוקדי מראיין את יהודה שרוני, הפרשן והעורך הכלכלי במעריב; נדבר עם ד"ר רויטל עמיעז, מנהלת המחלקה הפסיכיאטרית בביה"ח שיבא, על אחריות המחלקה על המחקר בתחום הטיפול בטראומה באמצעות MDMA; יו"ר ועדת הבריאות של לשכת סוכני הביטוח- נחמה גולדוסר; מוטי רגב, מחבר הספר "כשהגיטרה מנסרת שיר געגועים"; אלי כהן, מנכ"ל חברת Y-tech; אפרת חגי בן משה, מייסדת המיזם "שבט אשר", עו"ד איילת השחר סיידוף, מייסדת ומובילה את תנועת "ה"אימהות בחזית".

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

24.01.25

יורם מוקדי מראיין את ד"ר עמיר גבעתי- מנהל השירות המטראולוגי, על השריפות בקליפורניה והאם דבר כזה עלול לקרות בישראל; נדבר גם עם יקיר ליסיצקי- יו"ר דירקטוריון איגוד המסעדות והברים בישראל, על מצב הענף והאתגרים בתקופה זו; מעיין בשן- מומחית ופרשנית לשפת גוף, על חזרת החטופות, טראמפ והפודקאסט "ניתוח גוף פתוח-מדברים שפת גוף"; הזמרת הבינלאומית- טילדה רג'ואן, על מופע משיריה של אדית פיאף; נדבר על צלקות פיזיות שאינן חייבות להיות צלקות לחיים, עם ד"ר ארי ספיר- מומחה ורופא בכיר ברפואת עור ומין; אהרון מורג- עיתונאי, שדרן רדיו ועורך "להיטון.קום", על השבועון; ד"ר אוהד אופז- ממייסדי 'עדות 710' ומיוצרי סרט הדוקו "המקשיב", על המיזם והסרט.

22.01.25

בפרק השמיני של "רווח נקי", אתי אילוז, סמנכ"לית תפעול בחברת SAFE FUTURE מארחת את אמיר פלג ואת יוסי ברג, מייסדים ובעלים משותפים של החברה, מומחים בהשקעות נדל"ן, שמסבירים מהם האתגרים והסיכונים.
הם מציגים את התהליכים השונים והשלבים בפיתוח השקעה נדל"נית כמו רכישת קרקע, בדיקות הנדסיות, וההבדלים בין מדינות הצפון בארה"ב לעומת מדינות הדרום בהליכי הבקשות להיתרים.
באיזה אופן לוקחים בחשבון גשמים עזים באזורים מסוימים בארה"ב ואת ההשלכות שלהם על קצב הבנייה? כמה זמן לוקח תהליך הבנייה וכיצד מתמודדים עם בעיות באספקת חומרי הגלם?
אילו מנגנוני עיקול יש בארה"ב ומה עושים עם חברת ניהול לא מיומנת? האם כדאי לשנות את תמהיל תשלומי בנייה ומה קורה אם הקבלן פתאום חולה ומאבד את כושר העבודה?

19.01.25

יושב ראש סיעת "ישראל ביתנו", חבר הכנסת עודד פורר, מסביר מה דעתו על הסכם הפסקת האש מול החמאס, ומה הוא חושב על המטכ"ל הרצי הלוי ועל מינויים של בכירים בצה"ל שהיו שותפים למחדל השבעה באוקטובר

 / 
מנגן עכשיו