יורם מוקדי מראיין את עו"ד יהודה שפר-לשעבר משנה לפרקליט המדינה, על המלחמה בפרוטקשן והון שחור; נדבר גם עם ד"ר אמיר ח'ניפס-יו"ר התנועה הדרוזית לדמוקרטיה ושוויון, על היחס לעדה הדרוזית; פרופ' רונן יצחק-ראש החטיבה ללימודי המזרח התיכון במכללה האקדמית גליל מערבי, על 30 שנה להסכם השלום עם ירדן; דוד קריבושי-מלחין, מנצח ומעבד מוזיקלי ישראלי, על חגיגות יום הולדת 80; נדבר גם עם טל גוברין-מנכ"לית ויזמית kokomodo, על הסטארטאפ החדש שמפתח קקאו אמיתי שלא מושפע ממשבר האקלים; אורי שרביט-אדריכל, מעצב פנים ומומחה לתכנון לאנשים עם מוגבלות- על נגישות העקבות המלחמה ובכלל.
Podcast (hotmim-week-100fm): Play in new window | Download
נציב כיבוי והצלה לשעבר, תת אלוף במילואים, דדי שמחי מסביר האם יש סיכוי שיצטרף לליכוד , מדוע כדאי שישראל תתקוף באיראן גם בלי ארה"ב ואיזו ועדת חקירה צריך להקים בעקבות טבח השבעה באוקטובר
חבר הכנסת דן אילוז מהליכוד מספר האם לא יתמוך בחוק הגיוס במתכונתו הנוכחית , מה קובע החוק שלו לגבי מועמדים תומכי טרור שרצים למועצות מקומיות בישראל ומתי לדעתו צריך להקים ועדת חקירה לטבח השבעה באוקטובר
יורם מוקדי מראיין את שרון לוי שיני, מנכ"לית Manpower ישראל; מאיר "פוגי" פניגשטין, מוסיקאי ומפיק, מייסד ומנהל פסטיבל הסרטים הישראלי; נדבר גם עם לנה חרמץ, דיאטנית קלינית במחוז הדרום, מכבי שירותי בריאות; חן צימליסטה, מנצח ואמן כלי הקשה. המנהל המוסיקלי של הסדרה הצעירה של הסימפונית הישראלית ראשון לציון; עו"ד איתי פרישמן, שותף במשרד מיתר; ד"ר שי גלבר, מומחה לחקר הומור ושפה; צביקה שרף, מנהל קורס מאמנים בכדורסל במרכז האקדמי לוינסקי-וינגייט.