רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

חותמים שבוע ברדיוס 100FM, תכנית 252, 8 בנובמבר 2024

08.11.24

יורם מוקדי מראיין את עו"ד ירון זמר, מרצה למשפט בינלאומי במכללה למינהל על שיטת הבחירות בארה"ב; נדבר גם עם סגן יו"ר הכנסת משה קינלי טורפז, מחבר הספר "ח"כ במשמרת לילה יומן מלחמה"; מעיין חג'אג' כחלון, מובילת מדיניות במועצה לחינוך וראש התחום במרכז מנור, על המועצה לחינוך ממלכתי-עברי; דורי בן זאב, שדרן ופזמונאי, על השיר "רדיו דבר אליי" והמופע שבפתח; נדבר גם עם מוטי אלבז, מומחה לאסטרטגיה ושיווק, על עצות להתנהלות בחודש הקניות הנוכחי; האלוף במיל' יוסי בידץ, מנכ"ל מטח, על מערכות למידה משופרות ללמידה מרחוק; איצי (יצחק) באר, יו"ר עמותת "חיים עם סרטן הערמונית", על חודש המודעות למחלה.

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

24.07.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר מיכל יערי מומחית למדינות המפרץ הערביות, האונ' הפתוחה ואנ' בן גוריון; מאיה בכר-גלעד, סמנכ"לית מערכות מידע בפלאפון ו- yes; נדבר גם עם נוני קופמן, מחברת הספר "שקופיות"; אורן לוי, מנכ"ל קבוצת דנאל; יובל אברמוביץ', סופר ומרצה בינלאומי, שחקן ויזם; אסף שניר, סמנכ"ל הפיתוח העסקי והמכירות VOYE Global; מיכל קסטיאל, אוצרת התערוכה "3026 – המכון לחקר אמיתות מומצאות", דיקנית בית הספר לעיצוב וחדשנות במכללה למינהל.

17.07.26

יורם מוקדי מראיין את אופיר פז פינס, ראש המכון לשלטון מקומי באונ' תל אביב; יובל שיינין, פורום המילואימניקים הדתי לאומי; נדבר גם עם הרב עמנואל גדג', מנכ"ל מערך כשרות צהר; רום אטיק, יוצר הסדרה "זהב שחור"; פרופ' נורית בוכוויץ, בעלת סימן רשום ANTARA ישראל; עו"ד יעל גרטלר דואני, עורכת דין לגיל השלישי, מומחית בעריכת ייפוי כוח מתמשך ; איילון בנימין, ממונה תחום חינוך פיננסי והסברה בבנק ישראל

12.07.26

מרכז האופוזיציה בוועדת הכספים, חבר הכנסת ולדימיר בליאק מסביר איזו קואליציה צריך לדעתו להקים אחרי הבחירות הקרובות ואיך אפשר לגשר על הפער האידיאולוגי בין נפתלי בנט ליאיר לפיד

 / 
מנגן עכשיו

VIP עם מושיקו שטרן

[insta-gallery id="0"]