רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

חינוך ליזמות בקרב בני הנוער בפריפריה

01.02.23

איך מכשירים את מנהיגי העתיד כבר במהלך הלימודים בבית הספר? בפרק הזה ד"ר אסתר לוצאטו מארחת את רוני צארום, יזם, משקיע וגם המייסד של עמותת יוניסטרים. העמותה הוקמה בשנת 2001 במטרה להבטיח שלכל ילד וילדה במדינת ישראל, גם בפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, תהיה הזדמנות שווה לממש את הפוטנציאל הגלום בהם. צארום מספר כיצד הם התמודדו עם המעבר לפעילות מקוונת בתקופת משבר הקורונה, ואיך חניכי העמותה מקימים חברות סטארט אפ עוד בהיותם תלמידים בתיכון? אילו כלים ומיומנויות החניכים מקבלים מעולם התעסוקה החדש וכמה אנשי עסקים בכירים תומכים בעמותה?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

23.01.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר נחמן שי, דיקן ההיברו יוניון קולג' בירושלים, לשעבר שר התפוצות ודובר צה"ל; אירית טויטו, מנכ"לית מטח; נדבר גם עם ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה; קובי פרחי, סולן להקת אורפנד לנד, מחבר הספר "לילה טוב ארץ יתומה"; אילה דקל סופרת ומחברת הספר "לוחמות"; עו"ד יובל יועז, יו"ר היחידה הכלכלית; ד"ר תמי קנר, ראש תחום משפט וביטחון לאומי במכון למחקרי ביטחון לאומי INSS.

18.01.26

עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?

18.01.26

עורך הדין איציק בונצל , אביו של עמית בונצל שנפל בקרב בעזה בראיון אישי ומרגש על ההתמודדות עם השכול , על "פורום גבורה" ועל האפשרויות להיכנס לפוליטיקה

 / 
מנגן עכשיו

HAPPY HOUR

[insta-gallery id="0"]