רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

להיות יזם/ית זו תכונה מולדת או נרכשת?

06.07.21

רות פולצ'ק יזמית סדרתית, מגלה איך כל כך הרבה יזמים/ות ישראלים מצליחים להגיע להישגים בינלאומיים ועל התמיכה המשמעותית של רשות החדשנות ושל האקדמיה בישראל. בשיחה עם ד"ר אסתר לוצאטו, מספרת פולצ'ק על הסטארט אפ Less Tests שמאפשר לעשות פי חמש בדיקות קורונה באותה עלות ורק על ידי תוכנה, ועל קהילת She Codes שכוללת כבר עשרות אלפי נשים בישראל והוקמה במטרה לשלב כמה שיותר נשים בתעשיית ההייטק.

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

23.01.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר נחמן שי, דיקן ההיברו יוניון קולג' בירושלים, לשעבר שר התפוצות ודובר צה"ל; אירית טויטו, מנכ"לית מטח; נדבר גם עם ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה; קובי פרחי, סולן להקת אורפנד לנד, מחבר הספר "לילה טוב ארץ יתומה"; אילה דקל סופרת ומחברת הספר "לוחמות"; עו"ד יובל יועז, יו"ר היחידה הכלכלית; ד"ר תמי קנר, ראש תחום משפט וביטחון לאומי במכון למחקרי ביטחון לאומי INSS.

18.01.26

עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?

18.01.26

עורך הדין איציק בונצל , אביו של עמית בונצל שנפל בקרב בעזה בראיון אישי ומרגש על ההתמודדות עם השכול , על "פורום גבורה" ועל האפשרויות להיכנס לפוליטיקה

 / 
מנגן עכשיו

VIP עם מושיקו שטרן

[insta-gallery id="0"]