רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

מהי פנסיה תקציבית לבעלי שליטה?

20.02.24

בפרק השביעי של "פרישה בקליק", ליבת קמפלר – סוכנת ביטוח, מומחית פרישה ופנסיה ויועצת מס, ואלי יוניאן מתכנן פרישה ויועץ כלכלי, דנים באפשרויות של בעלי שליטה לחסוך אלפי שקלים בחודש. הם מספרים על זוג בעלי שליטה שבבדיקת הפנסיה שלהם, התברר שהכספים היו מפוזרים בהרבה מקומות וניתן לקבל עליהם הכנסה חודשית נוספת. כיצד ניתן להפקיד את הכסף בקופות אחרות? מהו תיקון 190 לפקודת מס הכנסה והאם החברה יכולה לשלם פנסיה חודשית כמו פנסיה תקציבית של עובדי מדינה? מה קורה במידה והם מוכרים את החברה והאם הם חייבים למכור גם את המניות שלהם? מהי "פנסיה מזכה" והאם היא חייבת במס? ומה לגבי הכרה לפיצויים ותגמולים?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

09.01.26

יורם מוקדי מראיין את מוטי שרף מייסד מיזם BrandIL ובעלים של "שרף תקשורת"; ד"ר נחמן שי, דיקן ההיברו יוניון קולג' בירושלים, לשעבר שר התפוצות ודובר צה"ל; נדבר גם עם ורד וינדמן, מנכ"לית המועצה לשלום הילד; יובל תורג'מן, מנכ"ל הרשות לפיתוח והתיישבות הבדואים בנגב; אורלי רון, יזמת ומאמנת חינוכית, התמחות בקשב וריכוז וויסות רגשי; עו"ד יניב יעקב, מנכ"ל עמותת אור ירוק; גלעד איבגי, יזם ובעלים של חומיקס וסקיני פסטה.

08.01.26

דב גביש הוא אחד השמות הבולטים בעולם חובבות הרדיו בישראל. בפרק הזה נדבר על רישיון החובבים שקיבל בסוף שנות השישים על המשלחות וההפעלות המרוחקות שהפכו אותו לשם מוכר בכל העולם. נשמע סיפורים מנפאל, ומפגשים עם מלאכים וממקומות נוספים, ננסה להבין מה מושך אותו שוב ושוב לקצוות המפה עם אנטנות וכבלים, ונשאל אותו מה מחזיק אותו מחובר לתחביב כבר כל כך הרבה שנים, ומה הוא מאחל לדור הבא של החובבים בארץ.

02.01.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר חיים קורן, אונ' רייכמן, שגריר ישראל הראשון לדרום סודאן, שגריר למצרים בין השנים 2014-2016; ניר חפץ, העורך הראשי לשעבר של רשת המקומונים ידיעות תקשורת, המוסף 7 ימים בידיעות אחרונות ומעריב; נדבר גם עם שון קנן, שחקן היפים והאמיצים; ד"ר אביב זאבי, סמנכ"ל תשתיות חדשנות ברשות החדשנות; דודוש קלמס ושקד נוריאל, עמותת 100 דגים; קובי פרג' מיוצרי הסרט יוסף שילוח- בעל החלומות.

 / 
מנגן עכשיו

בוקר חדשעם שירה זהבי

[insta-gallery id="0"]