בפרק החמישי בסדרת הפודקאסטים ד"ר תציל אותי, מספר הד"ר ראול רודריגז מהם הסימנים לדמנציה ולאלצהיימר ומהן הסיבות שמובילות לכך? כמה דמנטים יש בישראל?
בנוסף, מה עושה גלוטן לגוף ומהי המשמעות של תת פעילות בלוטת התריס? האם החזרת הורמונים לא סינתטיים יכולה לטפל גם במחלקת הפרקינסון וגם בדמנציה? איך עושים ספורט למוח ומשפרים את התפקוד המוחי, מהי ההשפעה של בדידות על בריאותינו ולמה חשוב כל כך לרקוד?
Podcast (doc-save-me-100fm): Play in new window | Download
יורם מוקדי מראיין את לאה שץ סופר, יו"ר עמותת דיירי הדיור המוגן; מאשה דשקוב, מייסדת עמותת "יש עם מה"; נדבר גם עם מיכל ליפמן, מנכ"לית זיכרון בסלון; יהודה בר אור יו"ר איגור המוניות הארצי; צביקה בר נתן, מחבר הספר "גיבורי משפט בעל כורחם" הוצאת עם עובד; ד"ר ענת שץ, יו"ר עמותת עתיד למניעת מוות פתאומי בתינוקות, יו"ר הועדה לקידום בריאות בארגון הבינלאומי למניעת מוות פתאומי בתינוקות שרות נשימה שינה ילדים בשערי צדק, מומחית אף אוזן גרון במרכז הרפואי שערי צדק; אייל שמואלי, מיזמי תערוכת התיירות הבינלאומית 2026 IMTM
יורם מוקדי מראיין את ד"ר נחמן שי, דיקן ההיברו יוניון קולג' בירושלים, לשעבר שר התפוצות ודובר צה"ל; אירית טויטו, מנכ"לית מטח; נדבר גם עם ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה; קובי פרחי, סולן להקת אורפנד לנד, מחבר הספר "לילה טוב ארץ יתומה"; אילה דקל סופרת ומחברת הספר "לוחמות"; עו"ד יובל יועז, יו"ר היחידה הכלכלית; ד"ר תמי קנר, ראש תחום משפט וביטחון לאומי במכון למחקרי ביטחון לאומי INSS.
עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?