השילוב הנכון בין עירייה, דיירים ויזם – זה המפתח לפרויקט התחדשות עירונית מוצלח, אז איך עושים את זה נכון? בפרק זה עו"ד ארנון יהב, שותף מנהל במשרד יהב ושות', מארח את עו"ד יעקב אטרקצ'י, מייסד, בעלים ומנכ"ל חברת אאורה ישראל – מחדשים את ישראל, חברה העוסקת בייזום ובניית פרויקטים למגורים. בשיחה עם דנים על כיצד הדיירים בוחרים יזם? מהם השיקולים של העירייה ליצירת סביבת מגורים איכותית? ובנוסף, מתייחסים לתוכניות המתאר שהרשויות המקומיות מקדמות, ומסבירים על החשיבות של התחדשות עירונית מאסיבית לשכונות שלמות ועל הקשר להתחדשות סביבתית.
Podcast (nadlan-100fm): Play in new window | Download
חברת הכנסת עדי עזוז ממפלגת "יש עתיד" מסבירה כיצד לדעתה צריך להיראות חוק הגיוס , איך יאיר לפיד יוכל להקים קואליציה אחרי הבחירות הקרובות וכיצד ניתן לסייע לנערות ונערים בסיכון
חברת הכנסת טטיאנה מזרסקי ממפלגת "יש עתיד" מספרת למה אנשי משמר הכנסת לא נתנו לה להיכנס לחדר הישיבות בכנסת , איך צריך לפעול כדי לסייע לאלפי חיילים שחזרו מהמלחמה עם פגיעות נפשיות ואיזו ועדת חקירה צריך להקים לאסון השבעה באוקטובר
יושבת ראש סיעת "כחול לבן", חברת הכנסת פנינה תמנו שטה מסבירה מה קובעת הצעת החוק שלה שבאה לסייע לחטופים ולבני משפחותיהם, מה דעתה על הסקרים האחרונים ומה היא חושבת על אפשרות לאיחוד בין המפלגה שלה לבין מפלגת "יש עתיד"