סדרת פודקאסטים חדשה על ענייני משפחה ונכסים בהגשת עו"ד זיו בייטל – מומחה בדיני משפחה וירושות, וגלעד המאירי – כלכלן, ושמאי מקרקעין. מדי שבוע הם מדברים על סוגיות משפטיות שבהן בני משפחה נאלצים להתמודד עם מקרים שבמרכזם עמדו דילמות של רכוש ונכסים.
בפרק הראשון העוסק בירושות, עולות השאלות: איך עדיף לתת ירושה? צוואה או תהליך של "העברה בחיים"? "העברה בחיים" מעניקה לילדים תחושה של ביטחון פיננסי ופסיכולוגי אבל גם עלולה לסבך את ההורים עם גורמים מצד ג', מהי דרך המלך? איך מחשבים את המיסוי? וכיצד אפשר להימנע מסכסוכי ירושה בבתי המשפט ? זאת ועוד בפרק הראשון בסדרה.
Podcast (bytel-hameiri-100fm): Play in new window | Download
יורם מוקדי מראיין את ד"ר חיים קורן, אונ' רייכמן, שגריר ישראל הראשון לדרום סודאן, שגריר למצרים בין השנים 2014-2016; ניר חפץ, העורך הראשי לשעבר של רשת המקומונים ידיעות תקשורת, המוסף 7 ימים בידיעות אחרונות ומעריב; נדבר גם עם שון קנן, שחקן היפים והאמיצים; ד"ר אביב זאבי, סמנכ"ל תשתיות חדשנות ברשות החדשנות; דודוש קלמס ושקד נוריאל, עמותת 100 דגים; קובי פרג' מיוצרי הסרט יוסף שילוח- בעל החלומות.
יורם מוקדי מראיין את אוריאל בבצ'יק,מנהל אגף בכיר הנדסה וביצוע בחטיבת אנרגיה מקיימת- משרד האנרגיה והתשתיות; ד"ר הראל מנשרי, ראש תחום הסייבר ומרצה בכיר בHIT מכון טכנולוגי חולון, ממקימי מערך הסייבר בשב"כ בעבר. מרצה בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב; נדבר גם עם בועז העצני, חבר מועצת קריית ארבע, אחראי סיורים במועצה אזורים שומרון; מירי אלוני, מוסיקאית ויוצרת; כרם נבו, סמנכ"לית צמיחה ברשות החדשנות; אבי שניר, יזם חברתי ומנכ"ל elevation academy; ששון גבאי, שחקן קולנוע, טלוויזיה ותיאטרון.
מערפאת באוסלו ועד עבאס בכנסת – כשהצהרה אחת מיועדת לאוזניים ישראליות ומערביות והצהרה אחרת לקהל הפנימי, השלום לא נתפס כיעד, אלא כאמצעי לחיסול "הישות הציונית".