בפרק החמישי של "רישיון לעבוד", הפודקאסט שמכניס אתכם לעולם רישוי עסקים, תכנון ובנייה, והתנהלות נכונה מול הרשויות, בהגשת עו"ד נועה טלבי,
היא מארחת את אלחנן משי, שניהל את אגף רישוי עסקים בעיריית תל אביב במשך 25 שנה, ואת אשר גרנר, מנהל אגף רישוי עסקים במשרד הפנים לשעבר.
יחד הם מתייחסים לתופעה הכי חמה בתחום רישוי עסקים: עגלות מזון ובישול ביתי. איך מוציאים רישיון לעגלת קפה בשטחים עירוניים ובפארקים?
האם יש אחידות באישורים ובאיסורים בין הרשויות? עוד בפרק, איך הרשות המקומית פועלת כדי למנוע פגיעה בעסקים הקיימים?
איפה זה פוגש את מי שמבשל אוכל או אופה עוגות ורוצה למכור את מרכולתו מהבית? ומה קבע משרד הבריאות?
Podcast (licence2work): Play in new window | Download
יורם מוקדי מראיין את פרופ' ניר קידר, נשיא המכללה האקדמית ספיר; ד"ר רועי פלד מומחה לחופש המידע, חופש העיתונות וחופש הביטוי, מהפקולטה למשפטים במכללה למינהל (לשעבר מנהל התנועה לחופש המידע); נדבר גם עם נדב דואני, מנכ"ל ארגון ScienceAbroad; גל זייד, מהיוצרים של "המתמחה"; יאיר מירון מחבר הספר "מתיר אסורים"; דפנה דקל, מוסיקאית; רביד מזור, מנכ"ל עמותת "מלח הארץ" וראש המכינה
יורם מוקדי מראיין את ארן ורשבסקי, מגיש פודקאסט המאה ה20 וערוץ חופרים לעומק ביוטיוב המדבר על אקטואליה גיאופוליטית; אלון אמיר, סופר, מומחה בתחום האירוויזיון. לשעבר דובר משלחות ישראל, מרצה על פוליטיקה באירוויזיון; נדבר גם עם נחמה גולדוסר, יו"ר ועדת הבריאות של לשכת סוכני הביטוח; עודד עינת, מנכ"ל ומייסד משותף של חברת SafeFields טכנולוגיות; תא"ל במיל' ראם עמינח, חבר בורד INSS ולשעבר חבר פורום מטכ"ל; עוזי פוקס, מוסיקאי ויוצר; סיגל ראש, במאית הסרט "רובינא: היה רע לתפארת"