רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

שיתוף פעולה יהודי-ערבי בתעשיית ההייטק

23.03.22

מה תפקידה של המדינה בטיפוח שוויון הזדמנויות בעסקים? רמזי חלבי, דוקטור לכלכלה, מרצה, איש עסקים והעומד בראש ארגון "צופן" שמטרתו קידום חברה משותפת באמצעות פיתוח ההייטק בחברה הערבי. חלבי, ששירת כעשרים שנה בצה"ל, והיה גם ראש המועצה המקומית דאלית אל-כרמל מספר על האפשרויות לשיתוף פעולה בין ראשי רשויות כדי לקדם את הכלכלה ומסביר כיצד ניתן להכשיר ולשלב יותר ערבים ישראלים בתעשייה.

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

29.05.26

יורם מוקדי מראיין את פרופ' ניר קידר, נשיא המכללה האקדמית ספיר; ד"ר רועי פלד מומחה לחופש המידע, חופש העיתונות וחופש הביטוי, מהפקולטה למשפטים במכללה למינהל (לשעבר מנהל התנועה לחופש המידע); נדבר גם עם נדב דואני, מנכ"ל ארגון ScienceAbroad; גל זייד, מהיוצרים של "המתמחה"; יאיר מירון מחבר הספר "מתיר אסורים"; דפנה דקל, מוסיקאית; רביד מזור, מנכ"ל עמותת "מלח הארץ" וראש המכינה

15.05.26

יורם מוקדי מראיין את ארן ורשבסקי, מגיש פודקאסט המאה ה20 וערוץ חופרים לעומק ביוטיוב המדבר על אקטואליה גיאופוליטית; אלון אמיר, סופר, מומחה בתחום האירוויזיון. לשעבר דובר משלחות ישראל, מרצה על פוליטיקה באירוויזיון; נדבר גם עם נחמה גולדוסר, יו"ר ועדת הבריאות של לשכת סוכני הביטוח; עודד עינת, מנכ"ל ומייסד משותף של חברת SafeFields טכנולוגיות; תא"ל במיל' ראם עמינח, חבר בורד INSS ולשעבר חבר פורום מטכ"ל; עוזי פוקס, מוסיקאי ויוצר; סיגל ראש, במאית הסרט "רובינא: היה רע לתפארת"

 / 
מנגן עכשיו

HAPPY HOUR

[insta-gallery id="0"]