רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

דוד בן בסט מראיין את יו"ר מפלגת נועם, חבר הכנסת אבי מעוז|16.01.26

18.01.26

יושב ראש מפלגת נועם, חבר הכנסת אבי מעוז מסביר מה הוא חושב על התנהלותו של ראש הממשלה נתניהו במלחמה מאז  אסון השבעה באוקטובר , איך צריך להיראות חוק הגיוס ומה דעתו על פסיקת בג"ץ לגבי מורים תומכי טרור ?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

18.01.26

עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?

18.01.26

עורך הדין איציק בונצל , אביו של עמית בונצל שנפל בקרב בעזה בראיון אישי ומרגש על ההתמודדות עם השכול , על "פורום גבורה" ועל האפשרויות להיכנס לפוליטיקה

16.01.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר קובי ברדה, ביה"ס רב תחומי HIT חולון, היסטוריון של פוליטיקה אמריקאית וגאואסטרטגיה; עמי אפלבאום, יו"ר קרן אופיר SouthUp; נדבר גם עם ירום הלוי, סנגור צמרות פלילי שייצג את רומן זדורוב בפרשת תאיר ראדה עד לזיכויו. מחבר הספר "הזיכוי- המסע אל החופש של רומן זדורוב" שראה אור בהוצאת עם עובד; אלי לולאי ומרק לזר חברי להקת רוקפור; שחר דיין מנכ"ל אנימלס; ד"ר קרלי דבינסקי, רופאה מומחית בנוירולוגיית ילדים וד"ר אפרת אפללו, מנהלת במשרד העליה והקליטה את מנהלת הרופאים; אוהד גרוס, מנכ"ל תכנית מושל.

 / 
מנגן עכשיו

TWILIGHT TIME

[insta-gallery id="0"]