רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

חותמים שבוע ברדיוס 100FM, תכנית 253, 15 בנובמבר 2024

15.11.24

יורם מוקדי מראיין את שמואל רוזנר-עורך פרויקט המדד, על סקר התנועה החופשית שנערך; נדבר גם עם תמי שלח- יו"ר ארגון אלמנות ויתומי צה"ל, על זעקת האלמנות ופעילות השדולה; הזמר, היוצר ומגיש הרדיו-רוני ידידיה, על שירי אלתרמן; טל רבן- מנכ"ל קוקה קולה, קימברלי קלארק ומחלבות טרה לשעבר, על ספרו החדש 'הדרך להיות מנכ"ל'; ד"ר חי איתן כהן ינרוג'ק- מומחה לטורקיה באונ' תל אביב, על יום השנה להכרזת עצמאות צפון קפריסין והאם התורכים חושבים לעשות דבר דומה בסוריה?; עומר שרון- מנכ"ל ובעלים "Feed-U" טכנולוגיות, על המערכת הדיגיטלית שתקל על המשתמש.

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

21.10.26

בפרק השני של הפודקאסט החדש "אנשים שק"ל לאהוב", בשיתוף עמותת שק"ל ורדיוס 100FM, ליהיא לפיד נשיאת העמותה והמנכ"ל עופר דהרי, מארחים את קרן מגן,
תושבת קיבוץ כפר עזה ואמא לעמית, עם אוטיזם בתפקוד בינוני- נמוך. בשבעה באוקטובר הם היו נצורים בממ"ד במשך יותר משלושים שעות, ולבסוף חולצו תחת אש.
קרן מתארת את החשיבות במענה הטיפולי והרגשי שמעניקה עמותת שק"ל בעיתות משבר, ובתפקידם של המרכזים הטיפוליים ביצירת רצף ותמיכה בתקופה של חוסר ודאות.
קרן מספרת גם על היוזמה להקמת "בית עמית" – בית מגורים קהילתי לאנשים עם מוגבלות – ומתי הבית הזה יהיה מוכן לתחילת פעילות?

11.10.26

ברוכים הבאים לפודקאסט החדש "אנשים שק"ל לאהוב", בשיתוף עמותת שק"ל ורדיוס 100FM.
במהלך העונה הזו, ליהיא לפיד נשיאת העמותה והמנכ"ל עופר דהרי, לוקחים אתכם למסע מופלא, פקוח עיניים ולב, שבו תגלו צדדים מרתקים ומפתיעים על שילוב אנשים עם מוגבלויות בחברה שלנו.
יחד הם אוספים בדרך רגעים קטנים ותובנות גדולות מאחורי הסיפורים שלהם ושל משפחותיהם.
בפרק הראשון הם מארחים את חגית רון רבינוביץ', עיתונאית, ויוצרת הסרט התיעודי "זה אח שלי", שעסק בחייהם של אחים לאדם עם אוטיזם.
דרך סיפורה האישי כאמא לעילי וכאמא לארבעה ילדים, הם מדברים על המקום של האחים והאחיות לאנשים עם מוגבלויות ועל המעגל המשפחתי שמכיל תעצומות נפש, חמלה וראיית האחר בצורה הכי עמוקה שיש

25.09.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר טלי פרקש, מנהלת אגודת ידידי הממ"ח; ד"ר אפרת אפללו, ראש מינהלת הרופאים במשרד העלייה והקליטה; נדבר גם עם ירדנה ארזי, מוסיקאית; יובל אברמוביץ' סופר ומרצה בינלאומי, שחקן ויזם; דוד פפו, יו"ר הסתדרות הרוקחים בישראל; ד"ר מרדכי קידר חוקר מזרח תיכון ואיסלאם במרכז בגין-סאדאת למחקרים אסטרטגיים באונ' בר אילן

 / 
מנגן עכשיו

חולם בספרדיתעם קיקה סמואל

[insta-gallery id="0"]