יורם מוקדי מראיין את אופיר עממי, הנספחת הכלכלית בהודו, מינהל סחור חוץ במשרד הכלכלה, על שינויי מדיניות מכסים, מלחמה ואנטישמיות; רן נאור, מנכ"ל אורטק, על חוק הגדלת הממדים; נדבר גם עם יוסי מלמן, פרשן למודיעין וביטחון, מחבר הספר "מרגלים לא מושלמים" על 40 שנה ללכידתו של המרגל יונתן פולארד; הקריין ושדרן הרדיו, דן כנר, על 50 שנה לצפיחית בדבש ויום הולדתו ה-80; המייסד ומנכ"ל מידרג, נוחם אוחנה, על חודש הקניות; פרופ' איתמר גרוטו, רופא מומחה לבריאות הציבור, יזם חוקר ויועץ בתחום הבריאות; לינה צפלין, על תוכן הסרט "שנת שירות בגיל השלישי"
Podcast (hotmim-week-100fm): Play in new window | Download
יורם מוקדי מראיין את ד"ר נחמן שי, דיקן ההיברו יוניון קולג' בירושלים, לשעבר שר התפוצות ודובר צה"ל; אירית טויטו, מנכ"לית מטח; נדבר גם עם ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה; קובי פרחי, סולן להקת אורפנד לנד, מחבר הספר "לילה טוב ארץ יתומה"; אילה דקל סופרת ומחברת הספר "לוחמות"; עו"ד יובל יועז, יו"ר היחידה הכלכלית; ד"ר תמי קנר, ראש תחום משפט וביטחון לאומי במכון למחקרי ביטחון לאומי INSS.
עורך אתר ליכודניק, אריק זיו מסביר מתי לדעתו יתקיימו הפריימריז בליכוד, איך ישפיעו השריונים על הרכב הרשימה לכנסת הבאה והאם יש סיכויים לשינוי חוקת המפלגה ?
עורך הדין איציק בונצל , אביו של עמית בונצל שנפל בקרב בעזה בראיון אישי ומרגש על ההתמודדות עם השכול , על "פורום גבורה" ועל האפשרויות להיכנס לפוליטיקה