איך מכשירים את מנהיגי העתיד כבר במהלך הלימודים בבית הספר? בפרק הזה ד"ר אסתר לוצאטו מארחת את רוני צארום, יזם, משקיע וגם המייסד של עמותת יוניסטרים. העמותה הוקמה בשנת 2001 במטרה להבטיח שלכל ילד וילדה במדינת ישראל, גם בפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, תהיה הזדמנות שווה לממש את הפוטנציאל הגלום בהם. צארום מספר כיצד הם התמודדו עם המעבר לפעילות מקוונת בתקופת משבר הקורונה, ואיך חניכי העמותה מקימים חברות סטארט אפ עוד בהיותם תלמידים בתיכון? אילו כלים ומיומנויות החניכים מקבלים מעולם התעסוקה החדש וכמה אנשי עסקים בכירים תומכים בעמותה?
Podcast (vista-100fm): Play in new window | Download
כדי לקטוע את עורק החיים של חמאס וחיזבאללה לא מספיק להשמיד מנהרות – צריך לנתק את זרם המזומנים שמגיע אל ארגוני הטרור מהמערב ומארצות ערב ומבעיר את המזרח התיכון.
יושב ראש חוג הפרופסורים לחוסן לאומי, פרופסור עמיהוד אמיר מתייחס לאקדמיה הישראלית ולהשקפות העולם בקרב המרצים באוניברסיטאות, מתייחס להתפתחויות הפוליטיות ולמשמעויות של מעורבות ציבורית בדמוקרטיה
חבר הכנסת משה פסל מהליכוד מסביר מה דעתו על גיוס חרדים לצה"ל בעקבות הטבח בשבעה באוקטובר , איך אפשר לפתור את המשבר בקואליציה מול סיעות ש"ס ו"יהדות התורה" , ומהן הפעולות שיש לעשות בעזה כדי לסיים את המלחמה