רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

מה עושים כאשר מקבלים מניות בחברת נדל"ן?

26.07.23

בפרק השני בעונה השנייה של "בייטל המאירי", עו"ד זיו בייטל ושמאי המקרקעין, גלעד המאירי מביאים לשולחן את הגירושים היקרים של המיליארדר ג'ף בזוס ואשתו מקנזי כאשר במסגרת הסדר הגירושים, מקנזי קיבלה כארבעה אחוזים ממניות חברת "אמזון". השניים משוחחים על סוגיית קבלת מניות בהליכי גירושים או ירושה, ומסבירים אילו סוגים של חברות קיימים בעולם הנדל"ן? מה קורה כאשר מקבלים מניות מהחברות האלה? האם אפשר לדרוש "פירוק שיתוף"? האם גם יורשים את החובות של החברה? מהי הגמישות העסקית כאשר אותו מוריש או אותו מתגרש, נתן מניות בחברה? זאת לעומת המגבלה שנוצרת כאשר מחזיקים במניות במיעוט, ונתונים לחסדיהם של בעלי מניות? איפה נכנס לתמונה מנהל עיזבון? מהם חובות לגיטימיים מול חובות מובהקים? ומה המשמעות של צווים אישיים?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

23.10.26

יורם מוקדי מראיין את אלון אבלסון, מייסד ומנכ"ל High Lander; a שי נחום, מנכ"ל חברת CYGHT המספקת שירותי סייבר ובטיחות מידע; נדבר גם עם חיים ברוידע, ראש העיר רעננה; מאסטרו דן אטינגר, מנהל המוסיקלי והמנצח של הסימפונית ראשון לציון; אריאל פוקס, מייסד ומנכ"ל Gaia College; בעז ברמן, מייסד להקת מיומנה והמנהל האמנותי כיום; אלדד ימין, מנהל אגף נגב מערבי משרד הנגב והגליל

21.10.26

בפרק השני של הפודקאסט החדש "אנשים שק"ל לאהוב", בשיתוף עמותת שק"ל ורדיוס 100FM, ליהיא לפיד נשיאת העמותה והמנכ"ל עופר דהרי, מארחים את קרן מגן,
תושבת קיבוץ כפר עזה ואמא לעמית, עם אוטיזם בתפקוד בינוני- נמוך. בשבעה באוקטובר הם היו נצורים בממ"ד במשך יותר משלושים שעות, ולבסוף חולצו תחת אש.
קרן מתארת את החשיבות במענה הטיפולי והרגשי שמעניקה עמותת שק"ל בעיתות משבר, ובתפקידם של המרכזים הטיפוליים ביצירת רצף ותמיכה בתקופה של חוסר ודאות.
קרן מספרת גם על היוזמה להקמת "בית עמית" – בית מגורים קהילתי לאנשים עם מוגבלות – ומתי הבית הזה יהיה מוכן לתחילת פעילות?

11.10.26

ברוכים הבאים לפודקאסט החדש "אנשים שק"ל לאהוב", בשיתוף עמותת שק"ל ורדיוס 100FM.
במהלך העונה הזו, ליהיא לפיד נשיאת העמותה והמנכ"ל עופר דהרי, לוקחים אתכם למסע מופלא, פקוח עיניים ולב, שבו תגלו צדדים מרתקים ומפתיעים על שילוב אנשים עם מוגבלויות בחברה שלנו.
יחד הם אוספים בדרך רגעים קטנים ותובנות גדולות מאחורי הסיפורים שלהם ושל משפחותיהם.
בפרק הראשון הם מארחים את חגית רון רבינוביץ', עיתונאית, ויוצרת הסרט התיעודי "זה אח שלי", שעסק בחייהם של אחים לאדם עם אוטיזם.
דרך סיפורה האישי כאמא לעילי וכאמא לארבעה ילדים, הם מדברים על המקום של האחים והאחיות לאנשים עם מוגבלויות ועל המעגל המשפחתי שמכיל תעצומות נפש, חמלה וראיית האחר בצורה הכי עמוקה שיש

 / 
מנגן עכשיו

בוקר חדשעם שירה זהבי

[insta-gallery id="0"]