רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

מה עושים כאשר מקבלים מניות בחברת נדל"ן?

26.07.23

בפרק השני בעונה השנייה של "בייטל המאירי", עו"ד זיו בייטל ושמאי המקרקעין, גלעד המאירי מביאים לשולחן את הגירושים היקרים של המיליארדר ג'ף בזוס ואשתו מקנזי כאשר במסגרת הסדר הגירושים, מקנזי קיבלה כארבעה אחוזים ממניות חברת "אמזון". השניים משוחחים על סוגיית קבלת מניות בהליכי גירושים או ירושה, ומסבירים אילו סוגים של חברות קיימים בעולם הנדל"ן? מה קורה כאשר מקבלים מניות מהחברות האלה? האם אפשר לדרוש "פירוק שיתוף"? האם גם יורשים את החובות של החברה? מהי הגמישות העסקית כאשר אותו מוריש או אותו מתגרש, נתן מניות בחברה? זאת לעומת המגבלה שנוצרת כאשר מחזיקים במניות במיעוט, ונתונים לחסדיהם של בעלי מניות? איפה נכנס לתמונה מנהל עיזבון? מהם חובות לגיטימיים מול חובות מובהקים? ומה המשמעות של צווים אישיים?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

31.07.26

יורם מוקדי מראיין את פרופ' שאול יציב, לשעבר מנהל מחלקת ילדים, בית חולים הדסה עין כרם ירושלים, לשעבר מנהל אגף לרישוי מקצועות רפואיים, משרד הבריאות ירושלים, נציב פניות המתמחים במועצה המדעית הר"י; עורכת דין מאיה ויסמן, בעלת משרד בוטיק לדיני משפחה וירושה, המנהל סכסוכי ירושה מורכבים; נדבר גם עם אמיר קירש, חבר סגל בכיר בבית הספר למדעי המחשב ובינה מלאכותית במכללה האקדמית תל אביב-יפו; נתן כהן, מוסיקאי ויוצר; משה בר-חיים מנכ"ל האגודה למלחמה בסרטן; אפרת שטינלאוף, המנהלת האמנותית של תיאטרון "נא לגעת"; ד"ר ענת הוכברג מרום, ייעוץ גיאו-אסטרטגי וניהול סיכונים בינלאומיים

24.07.26

יורם מוקדי מראיין את ד"ר מיכל יערי מומחית למדינות המפרץ הערביות, האונ' הפתוחה ואנ' בן גוריון; מאיה בכר-גלעד, סמנכ"לית מערכות מידע בפלאפון ו- yes; נדבר גם עם נוני קופמן, מחברת הספר "שקופיות"; אורן לוי, מנכ"ל קבוצת דנאל; יובל אברמוביץ', סופר ומרצה בינלאומי, שחקן ויזם; אסף שניר, סמנכ"ל הפיתוח העסקי והמכירות VOYE Global; מיכל קסטיאל, אוצרת התערוכה "3026 – המכון לחקר אמיתות מומצאות", דיקנית בית הספר לעיצוב וחדשנות במכללה למינהל.

17.07.26

יורם מוקדי מראיין את אופיר פז פינס, ראש המכון לשלטון מקומי באונ' תל אביב; יובל שיינין, פורום המילואימניקים הדתי לאומי; נדבר גם עם הרב עמנואל גדג', מנכ"ל מערך כשרות צהר; רום אטיק, יוצר הסדרה "זהב שחור"; פרופ' נורית בוכוויץ, בעלת סימן רשום ANTARA ישראל; עו"ד יעל גרטלר דואני, עורכת דין לגיל השלישי, מומחית בעריכת ייפוי כוח מתמשך ; איילון בנימין, ממונה תחום חינוך פיננסי והסברה בבנק ישראל

 / 
מנגן עכשיו

TOP HITSעם אבי שמי

[insta-gallery id="0"]