רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

פרק 3 – איך תוצאות הבחירות בארה"ב משפיעות המסחר בנדל"ן?

24.12.24

בפרק השלישי בסדרת הפודקאסטים החדשה על הזדמנויות והשקעות נדל"ן בארה"ב, אתי אילוז, סמנכ"לית תפעול בחברת SAFE FUTURE מארחת את אמיר פלג, מייסד ובעלים משותף, ואת בן פרוכטר, מלווה משקיעים, כלכלן ומנהל הדרכה, והם מדברים על בחירתו של דונאלד טראמפ לתפקיד נשיא ארה"ב ועל ההשלכות לגבי שוק הנדל"ן.
כיצד העובדה שטראמפ הוא איש עסקים שמבין את ההשפעות של רגולציה על משקיעים, תביא לשינויים בשוק?
האם יש הבדלים בין השקעה ב"מדינות רפובליקניות" לבין "מדינות דמוקרטיות"? מה המשמעות של "פחת מואץ"? מה עושים עם שוכרים שלא משלמים בזמן? האם למכור את הבית ללא מתווך כדי לחסוך כסף? ומהם היתרונות של סוכנים מקצוענים שמכירים את האזור ואת קהל היעד?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

06.06.25

כדי לקטוע את עורק החיים של חמאס וחיזבאללה לא מספיק להשמיד מנהרות – צריך לנתק את זרם המזומנים שמגיע אל ארגוני הטרור מהמערב ומארצות ערב ומבעיר את המזרח התיכון.

03.06.25

יושב ראש חוג הפרופסורים לחוסן לאומי, פרופסור עמיהוד אמיר מתייחס לאקדמיה הישראלית ולהשקפות העולם בקרב המרצים באוניברסיטאות, מתייחס להתפתחויות הפוליטיות ולמשמעויות של מעורבות ציבורית בדמוקרטיה

03.06.25

חבר הכנסת משה פסל מהליכוד מסביר מה דעתו על גיוס חרדים לצה"ל בעקבות הטבח בשבעה באוקטובר , איך אפשר לפתור את המשבר בקואליציה מול סיעות ש"ס ו"יהדות התורה" , ומהן הפעולות שיש לעשות בעזה כדי לסיים את המלחמה

 / 
מנגן עכשיו

מנהרת הזמןעם ירון אשבל