בפרק השביעי של סדרת הפודקאסטים "בלי פילטרים" בהגשת ד"ר אודי ארד, מומחה בכירורגיה פלסטית, אנחנו זוכים להכיר את אופירה וקרן, אימהות חזקות לילדים בוגרים, שחושפות בפנינו את סיפורם של ילדיהם שעברו שינוי בחייהם כחלק מהליך ההתבגרות. האחד הוא גיא, שעבר שינוי הורמונלי יוצא דופן שהגביל את התנהלותו והשנייה היא נועה שהשינויים של גיל ההתבגרות השפיעו גם עליה. בפרק זה, האמהות חושפות בפני המאזינים מהן המחשבות, הלבטים וההחלטה השיתופית לקיים את הניתוח? מהן השאלות העולות בביצוע ניתוחים קוסמטיים בקרב ילדים?
Podcast (no-filters-100fm): Play in new window | Download
כדי לקטוע את עורק החיים של חמאס וחיזבאללה לא מספיק להשמיד מנהרות – צריך לנתק את זרם המזומנים שמגיע אל ארגוני הטרור מהמערב ומארצות ערב ומבעיר את המזרח התיכון.
יושב ראש חוג הפרופסורים לחוסן לאומי, פרופסור עמיהוד אמיר מתייחס לאקדמיה הישראלית ולהשקפות העולם בקרב המרצים באוניברסיטאות, מתייחס להתפתחויות הפוליטיות ולמשמעויות של מעורבות ציבורית בדמוקרטיה
חבר הכנסת משה פסל מהליכוד מסביר מה דעתו על גיוס חרדים לצה"ל בעקבות הטבח בשבעה באוקטובר , איך אפשר לפתור את המשבר בקואליציה מול סיעות ש"ס ו"יהדות התורה" , ומהן הפעולות שיש לעשות בעזה כדי לסיים את המלחמה