רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

דיירים שימו לב: זו הדרך הנכונה לבחור עורך דין

20.06.23

פרק זה עוסק בהחלטה על מינוי עו"ד שייצג את קבוצת הדיירים בפרויקט. איך בוחרים עו"ד? האם אנחנו יכולים לחזות איך יהיה התפקוד שלו? ומהן ההטיות האנושיות שצריך לקחת בחשבון? בפרק הרביעי בעונה השנייה של "נדל"ן על הזמן", עו"ד ארנון יהב, שותף מנהל במשרד יהב ושות', שמתמחה בנדל"ן והתחדשות עירונית, מסביר מתי לבדוק את הפרמטרים החשובים לדיירים מול עורך הדין? מהו "רעש" בקבלת החלטות? ומהו "רעש של הנסיבות"? כיצד מוודאים שאין לעו"ד ניגוד עניינים מול היזם? ומהי המעטפת שהעו"ד אמור לתת במסגרת השירות לדיירים?

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

06.02.26

יורם מוקדי מראיין את שרון לוי שיני, מנכ"לית Manpower ישראל; מאיר "פוגי" פניגשטין, מוסיקאי ומפיק, מייסד ומנהל פסטיבל הסרטים הישראלי; נדבר גם עם לנה חרמץ, דיאטנית קלינית במחוז הדרום, מכבי שירותי בריאות; חן צימליסטה, מנצח ואמן כלי הקשה. המנהל המוסיקלי של הסדרה הצעירה של הסימפונית הישראלית ראשון לציון; עו"ד איתי פרישמן, שותף במשרד מיתר; ד"ר שי גלבר, מומחה לחקר הומור ושפה; צביקה שרף, מנהל קורס מאמנים בכדורסל במרכז האקדמי לוינסקי-וינגייט.

01.02.26

חבר הכנסת ד"ר אכרם חסון מסיעת "הימין הממלכתי" מסביר מה הוא חושב על נשיא סוריה אל ג'ולאני, האם תורכיה מהווה סכנה ביטחונית למדינת ישראל ומה צריך לעשות כדי להעביר את חוק הגיוס

01.02.26

חברת הכנסת ד"ר צגה מלקו מסבירה מה דעתה על חוק הגיוס , מספרת על הבן שלה ד"ר עמנואל מלקו, המשרת כרופא צבאי והיה שותף להחזרתו של אברה מנגיסטו ומדגישה את החשיבות להעלות על סדר היום את פרשת חטיפתה של הילדה היימונט קסאו בצפת

 / 
מנגן עכשיו

HAPPY HOUR

[insta-gallery id="0"]