הרב משה פרידמן, יזם הייטק חרדי ישראלי, מייסד ארגון קמא-טק, מספר כיצד הארגון מחבר בין עובדים ועובדות מהמגזר החרדי לבין ענקיות ההייטק. ההכשרות הטכנולוגיות של הארגון מאפשרות ליותר מאלפיים חרדים מדי שנה לרכוש את הידע הדרוש כדי להיכנס לעולם ההייטק. בפרק, הרב משה פרידמן מספר לד"ר אסתר לוצאטו על ההזדמנות לקהילה החרדית ועל החשיבות של ההכשרות הללו לכלכלה הישראלית.
Podcast (vista-100fm): Play in new window | Download
כדי לקטוע את עורק החיים של חמאס וחיזבאללה לא מספיק להשמיד מנהרות – צריך לנתק את זרם המזומנים שמגיע אל ארגוני הטרור מהמערב ומארצות ערב ומבעיר את המזרח התיכון.
יושב ראש חוג הפרופסורים לחוסן לאומי, פרופסור עמיהוד אמיר מתייחס לאקדמיה הישראלית ולהשקפות העולם בקרב המרצים באוניברסיטאות, מתייחס להתפתחויות הפוליטיות ולמשמעויות של מעורבות ציבורית בדמוקרטיה
חבר הכנסת משה פסל מהליכוד מסביר מה דעתו על גיוס חרדים לצה"ל בעקבות הטבח בשבעה באוקטובר , איך אפשר לפתור את המשבר בקואליציה מול סיעות ש"ס ו"יהדות התורה" , ומהן הפעולות שיש לעשות בעזה כדי לסיים את המלחמה