יורם מוקדי מראיין את ד"ר עליזה בלוך, ראש עיריית בית שמש לשעבר וכיום נשיאת יאסא- המרכז הישראלי למצוינות בחינוך, על גיוס חרדים לצה"ל; נדבר גם עם ד"ר שירה גרינפלד- מנהלת מערך אימפורמטיקה רפואית במכבי שירותי בריאות, על בינה מלאכותית ברפואה; ד"ר אייל קמינקא- סופר ומשורר, על ספרו החדש "שיחה/חצי שיחה"; הפזמונאית, הסופרת, המתרגמת, התסריטאית והמחזאית- לאה נאור, על כתיבה מרובת שנים; עו"ד יהודה נויבואר- ראש מחלקת ליטיגצית קניין רוחני, על שאלת זכויות היוצרים בבינה מלאכותית; סא"ל במיל' הרב עמנואל גדג'- מנכ"ל כשרות צהר, על מחירי המזון והקשר לכשרות; נפתלי גליקסברג- יספר על סדרתו "יהודי באמריקה-זהות קרועה"
Podcast (hotmim-week-100fm): Play in new window | Download
כדי לקטוע את עורק החיים של חמאס וחיזבאללה לא מספיק להשמיד מנהרות – צריך לנתק את זרם המזומנים שמגיע אל ארגוני הטרור מהמערב ומארצות ערב ומבעיר את המזרח התיכון.
יושב ראש חוג הפרופסורים לחוסן לאומי, פרופסור עמיהוד אמיר מתייחס לאקדמיה הישראלית ולהשקפות העולם בקרב המרצים באוניברסיטאות, מתייחס להתפתחויות הפוליטיות ולמשמעויות של מעורבות ציבורית בדמוקרטיה
חבר הכנסת משה פסל מהליכוד מסביר מה דעתו על גיוס חרדים לצה"ל בעקבות הטבח בשבעה באוקטובר , איך אפשר לפתור את המשבר בקואליציה מול סיעות ש"ס ו"יהדות התורה" , ומהן הפעולות שיש לעשות בעזה כדי לסיים את המלחמה