יורם מוקדי מראיין את ד"ר עמיר גבעתי- מנהל השירות המטראולוגי, על השריפות בקליפורניה והאם דבר כזה עלול לקרות בישראל; נדבר גם עם יקיר ליסיצקי- יו"ר דירקטוריון איגוד המסעדות והברים בישראל, על מצב הענף והאתגרים בתקופה זו; מעיין בשן- מומחית ופרשנית לשפת גוף, על חזרת החטופות, טראמפ והפודקאסט "ניתוח גוף פתוח-מדברים שפת גוף"; הזמרת הבינלאומית- טילדה רג'ואן, על מופע משיריה של אדית פיאף; נדבר על צלקות פיזיות שאינן חייבות להיות צלקות לחיים, עם ד"ר ארי ספיר- מומחה ורופא בכיר ברפואת עור ומין; אהרון מורג- עיתונאי, שדרן רדיו ועורך "להיטון.קום", על השבועון; ד"ר אוהד אופז- ממייסדי 'עדות 710' ומיוצרי סרט הדוקו "המקשיב", על המיזם והסרט.
Podcast (hotmim-week-100fm): Play in new window | Download
יורם מוקדי מראיין את ד"ר חיים קורן- שגריר ישראל במצרים בין השנים 2014-2016, על תפקיד מצרים בשיקום עזה, האינטרס שלה למניעה מוחלטת של מעבר נשק; ד"ר מאיר ג'בדנפר-בית ספר "לאודר" לממשל, דיפלומטיה ואסטרטגיה, אונ' רייכמן, על השפל החדש של הריאל מול הדולר; דורון מילברג, יו"ר איגוד מנכ"לי הרשויות המקומיות ומנכ"ל עיריית ראשון לציון, על העלות של שגרת החירום ברשויות המקומיות; המוסיקי והיוצר- אלון אולארצ'יק, על מוסיקה, גיל 75 ואשר פדי ז"ל ; דרור גלוברמן, מרצה על ביה"ס שייסד- JumpStart AI ; עידן ניידיץ- על עולם הסטנדאפ גם במהלך מלחמה; רשף לוי- קומיקאי ותסריטאי, על העונה החדשה לשעשעון שהוא מנחה- "הזירה" שעלתה השבוע.
יורם מוקדי מראיין את ד"ר מיכאל מילשטיין, על המזרח התיכון החדש, מעורבות מדינות ערב ותורכיה; נדבר גם עם רינה מצליח, עיתונאית וחברת מועצה בעמותת 121, על מצב הקשישים במדינה; עמרי אסנהיים, על סדרת הדוקו "מה קרה לצה"ל?"; שמרית אור, פזמונאית ואשת ציבור, כלת פרס אקו"ם ופרס כינור דוד, על יום הולדתה ה-80; אמיר פלד, יזם, מנהל מוצר, מהנדס וחוקר ומפתח פילוסופיית ההצלחה הסדרתית, על ספרו; נירית בן קיש, סמנכ"לית השיווק בבנק ONE ZERO, על המסלול החדש והייחודי; אפרת ליבי, יוצרת הסרט "מצפה לו"- סיפורן של אלמנות המלחמה
יושב ראש השדולה למען הילד, חבר הכנסת אלי דלל מהליכוד מתייחס לתוכנית הנשיא האמריקאי טראמפ לסיום המלחמה בעזה ומה דעתו על אפשרות לשינוי שיטת הבחירות לכנסת