רדיוס 100FM
https://d20x387xvo6jlt.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/08/article_bnr_mobile.jpg

חותמים שבוע ברדיוס 100FM, תכנית 295, 14 בנובמבר 2025

14.11.25

יורם מוקדי מראיין את ד"ר אלון סטופל, יו"ר רשות החדשנות, על השקת שלוש תכניות דגל; אפרת כרמי, מנכ"לית עמותת ישראלס, על בניית מערך התמיכה ומחקר למחלה נדירה; נדבר גם עם יעל דרומי, יועצת שיווקית לעסקים קטנים, לשעבר משנה למנכ"ל בנק הפועלים, על ספרה "קריאייטיב לעצמאיים"; אלדד תמיר, מנכ"ל ובעלים של פינק ותמיר פישמן, על הסוכן הפנסיוני הראשון בישראל המבוסס על בינה מלאכותית; אל"מ בדימוס ד"ר יורם רומם, מחבר הספר "ברבורים שחורים" על ספרו החדש; יובל דנציג, בנו של אלכס דנציג ז"ל, שהוביל את המאבק הבינלאומי להשבתו של אביו ופעיל להנצחת ושימור מורשתו; מייסד ומנכ"ל EYO, גרג טייב, על הכסף שאפשר לעשות מצילום קפה והעלאה לסטורי

שתף

כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך

26.12.25

יורם מוקדי מראיין את אוריאל בבצ'יק,מנהל אגף בכיר הנדסה וביצוע בחטיבת אנרגיה מקיימת- משרד האנרגיה והתשתיות; ד"ר הראל מנשרי, ראש תחום הסייבר ומרצה בכיר בHIT מכון טכנולוגי חולון, ממקימי מערך הסייבר בשב"כ בעבר. מרצה בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב; נדבר גם עם בועז העצני, חבר מועצת קריית ארבע, אחראי סיורים במועצה אזורים שומרון; מירי אלוני, מוסיקאית ויוצרת; כרם נבו, סמנכ"לית צמיחה ברשות החדשנות; אבי שניר, יזם חברתי ומנכ"ל elevation academy; ששון גבאי, שחקן קולנוע, טלוויזיה ותיאטרון.

26.12.25

מערפאת באוסלו ועד עבאס בכנסת – כשהצהרה אחת מיועדת לאוזניים ישראליות ומערביות והצהרה אחרת לקהל הפנימי, השלום לא נתפס כיעד, אלא כאמצעי לחיסול "הישות הציונית".

25.12.25

ארנון גולדשטיין עדיין נחשב "חובב חדש" יחסית, וזה בדיוק מה שהופך את הסיפור שלו למעניין. בפרק הזה נצלול איתו לתקופה שאחרי קבלת האות, מהשידור הראשון שמרטיב את כפות הידיים, דרך הבלבול מול כל הציוד והקודים, ועד הרגע שבו זה מתחיל להרגיש טבעי. נדבר על טעויות בדרך, על מה עזר לו להישאר ולא לוותר, על הפעילויות שהוא הכי אוהב היום, ועל מה הוא היה רוצה שהחובבים הוותיקים יבינו על הדור שלו.

 / 
מנגן עכשיו

WEEKEND VIBE

[insta-gallery id="0"]