מה סוד ההצלחה שלהם דווקא בישראל? בפרק הזה ד"ר אסתר לוצאטו מארחת את יניב ריבלין, לשעבר מנכ"ל "בירד ישראל" – חברת הקורקינטים השיתופיים, וממייסדי ומשקיעי מיזם "אחד. שמונה". ריבלין מסביר על הפלטפורמה של הקורקינטים השיתופיים והפוטנציאל הכלכלי הגדול שלה, בכמה ערים הם פרוסים בישראל ואיך משפיעה התחרות בין החברות השונות על השירות לתושבים? הם משוחחים על עומסי התנועה ועל הפתרון לבעיית הצפיפות, ובנוסף מספר ריבלין גם על הספר החדש שהוציא "החיים כסטארט אפ" ומהי לדעתו התכונה הכי חשובה שצריך מנכ"ל?
Podcast (vista-100fm): Play in new window | Download
כדי לקטוע את עורק החיים של חמאס וחיזבאללה לא מספיק להשמיד מנהרות – צריך לנתק את זרם המזומנים שמגיע אל ארגוני הטרור מהמערב ומארצות ערב ומבעיר את המזרח התיכון.
יושב ראש חוג הפרופסורים לחוסן לאומי, פרופסור עמיהוד אמיר מתייחס לאקדמיה הישראלית ולהשקפות העולם בקרב המרצים באוניברסיטאות, מתייחס להתפתחויות הפוליטיות ולמשמעויות של מעורבות ציבורית בדמוקרטיה
חבר הכנסת משה פסל מהליכוד מסביר מה דעתו על גיוס חרדים לצה"ל בעקבות הטבח בשבעה באוקטובר , איך אפשר לפתור את המשבר בקואליציה מול סיעות ש"ס ו"יהדות התורה" , ומהן הפעולות שיש לעשות בעזה כדי לסיים את המלחמה